POLITIKA PRIVATNOSTI

  Koje podatke prikupljamo?
  Butik hotel „INTEGRA“ 4* može prikupiti sljedeće podatke prilikom posjete sajtu:

  Lični identifikacioni podaci
  Lične informacije korisnika mogu se prikupiti na različite načine. Ove informacije mogu biti vezane za aktivnosti, usluge, funkcije i resurse koji su dostupni na sajtu. Korisnici mogu da posjete sajt anonimno. Lični podaci za identifikaciju korisnika se prikupljaju jedino ukoliko postoji saglasnost korisnika. Korisnici uvijek mogu da odbiju da dostave lične podatke za identifikaciju, osim ukoliko to sprječava realizaciju neophodnih aktivnosti na sajtu.

  Identifikacioni podaci koji nisu lični
  Svaki put kada korisnici posjete sajt, identifikacioni podaci koji nisu lični takođe mogu biti prikupljeni. Identifikacioni podaci koji ne služe za ličnu identifikaciju mogu da sadrže naziv pretraživača na Internetu, vrstu računara i tehničke informacije o korisniku prilikom posjete sajtu, kao što su informacije o operativnom sistemu, pružaocu Internet usluga i ostale relevantne informacije.

  Kolačići Internet pretraživača
  Ovaj sajt prikuplja kolačiće kako bi mogućnosti sajta bile bolje prilagođene potrebama korisnika. Pored toga, internet pretraživač skladišti kolačiće za potrebe vođenja evidencije posjeta sajtu. Korisnici mogu promijeniti podešavanja svog pretraživača i na taj način onemogućiti prikupljanje kolačića. Takođe je moguće aktivirati upozorenje pretraživača svaki put kada neki sajt zahtjeva kolačiće. Ukoliko korisnik onemogući slanje kolačića neki dijelovi sajta možda neće biti u funkciji.

  Kako koristimo prikupljene informacije?
  Integra inženjering a.d prikuplja i koristi informacije korisnika da bi stalno poboljšavao sadržaj sajta i prilagođavao ga potrebama korisnika.

  Kako štitimo informacije korisnika?
  Prilikom izrade ovog sajta implementirane su razumne mjere bezbjednosti u skladu sa najboljim praksama u ovoj oblasti (ISO / IEC 27001). Ove mjere, pored ostaloga uključuju prikupljanje, čuvanje i obradu podataka. Na ovaj način su lični i ostali podaci klijenata koji su prikupljeni na sajtu zaštićeni od neovlaštenog pristupa, promjene, otkrivanja ili uništavanja.

  Dijeljenje ličnih podataka
  Lični podaci neće biti prodavani, razmjenjeni ili iznajmljeni trećim licima. Lični podaci mogu se otkriti trećim licima samo u skladu sa važećim odredbama zakona o zaštiti ličnih podataka i drugh važećih propisa, koji se odnose na ovu oblast.

  Zaštita privatnosti ličnih podataka – veb sajt
  Ova politika privatnosti se odnosi samo na informacije prikupljene putem našeg sajta, a ne odnosi se na lične podatke prikupljene na druge načine.

  Izmjene politike privatnosti ličnih podataka
  Integra inženjering a.d ima pravo na vršenje izmjena politike privatnosti ličnih podataka u bilo kojem trenutku. U slučaju promjene politike, Integra inženjering a.d će informisati korisnike o izmjenama putem obavještenja na početnoj strani sajta. Ovo obavještenje će takođe sadržati i datum od kojeg će početi primjena nove politike privatnosti. Molimo korisnike da redovno posjećuju stranicu kako bi blagovremeno bili informisani o svim izmjenama politike privatnosti. Korišćenjem sajta korisnik prihvata odgovornost za redovnu provjeru sajta kako bi se informisao o izmjenama politike privatnosti.

  Prihvatanje uslova
  Korišćenjem ovog sajta, korisnik je saglasan sa politikom privatnosti ličnih podataka na sajtu. Ukoliko se ne slažete s politikom, nemojte koristiti naš sajt. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatraće se da ste saglasni sa svim odredbama važeće politike privatnosti.

  Kontakt
  Ukoliko imate pitanja u vezi sa politikom privatnosti ličnih podataka kontaktirajte nas na:

  Butik hotel „INTEGRA“ 4*
  Trg Travunija 1, Trebinje 89101; Republika Srpska, BiH
  tel. + 387 (0)59 490 690
  trebinje@hotelintegra.com