Blog

  Dobro došli na našu blog stranicu. Ovdje ćete pronaći više informacija i savjeta za ugodan  boravak u našem gradu.

  Doživi Trebinje i Herceg Novi uz parolu „Za sve gušte“, u vrijeme Praznika mimoze

  jan 29, 2024

  Opšte je poznato da je Praznik mimoze uvršten među najpoznatije karnevale na Evropskom kontinentu, ali itekako je cijenjen i poštovan praznik među narodima Ex-Yu zemalja. Za ovaj praznik svi njegovi posjetioci tvrde da zbog njega februar kao mjesec ne pripada zimskim mjesecima, već jednom toplom ljetu.  Obilježavanje Praznika mimoze ove godine događa se u periodu od 15. februara do 3. marta 2024. godine, u čast cvijeta mimoze, kao i kvalitetnog druženja i zabave u ovom predivnom morskom gradu. Praćen je itekako bogatim višesedmičnim programom, zbog čega iskazujemo veliko poštovanje prijateljima iz Herceg Novog na predivnoj i svjetskoj organizaciji. Ovogodišnji slogan Praznika mimoze glasi „Za sve gušte“, a na osnovu svega ponuđenog, možemo samo da konstatujemo da je ta parola u potpunosti opravdana.

  Program obilježavanja ovog praznika počinje 15.2 uz tradicionalni dolazak povorke maškara u park Boke i koncerta benda Trio gušti, a zvanični početak zakazan je za 16.2.2024 koncertom Halida Bešlića. U narednim danima festivala posjetioci će moći uživati i u koncertima Svetlane Cece Ražnatović,  Indire Levak (ex Colonia), grupe Tap 011, te Prljavog kazališta i mnogih drugih poznatih ličnosti iz svijeta glume, muzike, te profesionalaca koji organizuju tematska druženja i radionice za sve turiste „od 7 do 77“ ili „za sve gušte“.

  A, sada se vjerovatno pitate šta Trebinje radi u cijeloj priči? 

  Trebinje, kao grad prijatelj gradu Herceg Novom, takođe svake godine primi veliki broj turista u ovom periodu, a veliki broj tih turista su upravo gosti i našeg hotela Integra. Svi oni dolaze sa namjerom da uživaju kako u  Prazniku mimoze, tako i u darovima hercegovačkog krša.

  Sa posebnom garancijom hotel Integra vam nudi moderno opremljene i neprikosnoveno čiste sobe, restoran sa bogatim izborom vrhunskih specijaliteta, zbog kojih se mnogi vraćaju, mogućnost organizovanja muzike uživo, te potpunog uživanja i relaksacije u posebnoj oazi mira i tišine tokom boravka u hotelu svjetskih standarda. 

  Sve rezervacije i informacije su moguće sljedećim putem:

  Nalazimo se na samom ulazu u srce Starog grada Trebinja, na adresi Trg Travunije 1. Trebinje 89 101 

  Čekamo vas u jednoj od najljepših oaza hedonizma u Trebinju i idemo u nove avanture kroz Trebinje i Herceg Novi.

  Vaš hotel Integra Trebinje